Politica de confidentialitate

Ne asigurăm că păstrăm datele utilizatorilor în siguranță cu noi. Datele sunt colectate, stocate și utilizate conform politicii noastre de confidențialitate, care poate fi găsită aici (https://www.lartromania.ro/politica-de-confidentialitate/).

Continut  privind răspunderea

Nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere pentru orice conținut care apare pe site. Sunteți de acord să ne despăgubiți și să vă apărați împotriva tuturor pretențiilor care decurg din sau pe baza site-ului sau a serviciilor noastre. Nici un link nu poate apărea pe nicio pagină de pe site-ul Web sau în orice context care conține conținut sau materiale care pot fi interpretate ca fiind calomnioase, obscene sau penale sau care încalcă sau încalcă în alt mod încălcarea sau alte încălcări ale oricărei drepturile terților.

Act de renunțare

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, excludem toate declarațiile, garanțiile și condițiile referitoare la site-ul nostru și utilizarea acestui site (inclusiv, fără limitare, garanțiile impuse de lege în ceea ce privește calitatea satisfăcătoare, adecvarea scopului și / sau utilizarea îngrijirii și abilităților rezonabile). Nimic din această precizare nu va fi:

limitarea sau excludere  răspunderii noastre sau a dvs. pentru moartea sau vătămarea corporală rezultată din neglijență;

limitarea sau excluderea răspunderii noastre sau a dvs. pentru fraudă sau denaturare frauduloasă;

să limitați oricare dintre obligațiile noastre sau datoriile dvs. în orice mod care nu este permis de legislația aplicabilă;

excludeți oricare din obligațiile noastre sau ale dvs. care nu pot fi excluse în conformitate cu legislația aplicabilă.

În măsura în care website-ul și informațiile și serviciile de pe site-ul web sunt furnizate gratuit, nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daune de orice natură.

Contacteaza-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la termenii și condițiile noastre, nu ezitați să ne contactați la

               salon@lartromania.ro